Klasikleşmiş “Balık Lokantası” anlayışından uzak, yepyeni bir konsept’le müşterilerini 1990 yılından bu yana ağırlamakta olan “KALBUR”, gerek mütevazı atmosferi, gerekse servis sırasında birbiri ardınca sıraladığı değişik mezeleri ile hizmetine artan bir heyecanla devam etmektedir.

1960 lı yılları takiben yozlaştırılmış meyhane adabını yeniden hatırlatan, yeniden yaşatan, Meyhaneyi; sevincin, efkarın, hüznün, neşe in, acının, ızdırabın bunların yanında da yemeğin ve içkinin paylaşıldığı bir mekan haline getirmeyi amaçlayan bir anlayışın, bir işletme tarzının sonucundadır ki KALBUR; artık örnek bir kurum olmuştur.

   

Bu nedenledir ki, Kalbur “EN İYİ ON” lar listesine üç kez girebilmiş ender işletmelerden biridir.

KALBUR Hürriyet Gazetesince tespit edilen

1. Türkiye’nin EN İYİ ON Meyhanesinden biridir.
2. Türkiye’nin EN İYİ ON Mezecisinden biridir.
3. Türkiye’nin EN İYİ ON LOKANTASI’ndan biridir.

   

Kalbur, “CHAIN DES ROTISSEURS” üyelerine büyüklük ölçek alındığında yemek yedirebilen en mütevazı ve ilk lokanta olma gururunu taşımaktadır.